MUSTAFA KEBAB OPOLE

Recentreview


3.5 stars out of 153 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Mustafa Kebab Opole. Want to know more? Find out more.

31 Dec 2022 at 10:29 I heartily recommend the best kebab in Opole which is Mustafa Kebab. The food is very tasty. The service is attentive, you don't have to wait long for the food. I'm coming back after the new year for Sztandarowy Rollo! Regards, gentlemen.
27 Dec 2022 at 15:21 Kebab 1 klasa!!!
17 Sep 2022 at 17:43 Zamówienie zrobione o 18:40, czas dostawy miał być na 20:00, dostawca przyjechał grubo po czasie i nie potrafił powiedzieć dlaczego takie opóźnienie. Zero kontaktu z restauracja, podany numer jest cały czas nieaktywny co utrudnia kontakt.
11 Sep 2022 at 20:39 Jedzenie przyjechało zimne, tłuste, po 120min. Coraz gorzej. Tyle ode mnie, nie będziemy chcieli tego powtórzyć.
11 Sep 2022 at 19:27 2 godziny i nadal nie ma jedzenia
7 Sep 2022 at 17:54 bardzo dobre ;)) i uczciwe porcje. Trzymaja poziom. Bo masa kebabow w opolu to nieporozumienie.
18 Aug 2022 at 21:25 Zamówienie nie przyjechało i raczej już nie przyjedzie
18 Aug 2022 at 13:12 Najlepszy kebab zawsze me serce wierne Mustafie
1 Aug 2022 at 20:29 Czas zamówienia potwierdzony to 1,5 godziny jednak zamówienie dostarczono z ponad godzinnym opóźnieniem. Jedzenie przyjechało zimne i w dodatku niekompletne. Jeśli się ma opóźnienie to wystarczy poinformować, a tak macie jednego klienta mniej.
1 Aug 2022 at 6:11 Kebab samo mięso, a otrzymano z surówką. Serio…
11 Jul 2022 at 13:58 Zamówiliśmy z dostawą na 11:45, kierowca dojechał dopiero o 13, przez co jedzenie dotarło zimne.
5 Jul 2022 at 20:42 Jestem nie zadowolony.Może i przyjechał przed czasem ale byl zimny, cały się rozpadał I nie ten który chciałem. Ja zamawiałem z kurczakiem, sosem mieszanym i serem dodatkowo, przyjechał z surówką i ostrym sosem bez sera. Dodzwonić się nie da. dramat.